Over ons


Over Ons:

Miguel en Manon droomden er altijd al van om anderen kennis te laten maken met authentieke en huisgemaakte Surinaamse gerechten. Met het openen van ‘Altijd lekker’ is deze droom uitgekomen. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben met diverse succesvolle horecaondernemingen in Suriname, Costa Rica en op Curaçao, besloten de broer en zus hun pijlen te richten op het bloeiende winkelcentrum Reigersbos in Zuid-Oost:

“Wij willen Surinaams eten aanbieden zoals het hoort: authentiek, smaakvol en vers. Houdt u binnenkort een evenement of een bedrijfsfeest en wilt u uw gasten of werknemers trakteren op de overheerlijke smaak van de Surinaamse keuken, dan is de cateringservice van ‘altijd lekker’ echt iets voor u.”

Een feest organiseren, hoe klein of groot het ook moge zijn, kost vaak erg veel tijd. Daar zouden wij, bij ‘altijd lekker’, u graag wat te hulp schieten. Door onze jarenlange ervaring met de Surinaamse keuken kunnen we zonder kwaliteitsverlies eten bereiden voor grotere groepen. Onze cateringservice werkt met de beste producten om u een perfecte maaltijd af te leveren. Daarnaast zorgt een ruim aanbod, van Chinese Bami (Tjauw-Min) tot Javaanse Nasi (Nasi Goreng), ervoor dat u altijd wel een maaltijd naar uw keuze vindt. Voor een volledig assortiment kunt u een kijkje nemen op onze assortimentpagina.

Uw bestelling zijn op te halen in handige maaltijdbakken die niet enkel eenvoudig in de koeling op te slaan zijn, maar ook op te warmen zijn in de microgolfoven. Voor grotere evenementen bieden wij zelfs de levering gratis aan.

We merken dat de mensen die ons vragen of we de catering kunnen verzorgen dit meestal doen omdat ze een feestje organiseren. Vaak hebben ze ook vragen, vooral van creatieve aard. Daarom hebben wij besloten een website te maken die alle leuke tips en ideetjes rond het organiseren van een feestje verzamelt. Neem zeker eens een kijkje: AltijdLekker-feesten

Heeft u nog nooit van de Surinaamse keuken geproefd en twijfelt u of deze wel bij uw evenement zal passen? Kom dan zeker eens langs om het eten te proeven of om advies in te winnen. Wij helpen u graag.